Kierrätyspalvelu on Arwina Oy:n ydinosaamista

Kierrätyspalvelu on yrityksemme tapa toimia kestävän kehityksen puolesta. Otamme vastaan asiakkaille kertyneitä käytöstä poistettuja liuotineriä ja kierrätämme niitä uudelleenkäyttöön.

Monipuolinen kierrätyspalvelu

Olemme liuotinalan erikoisosaaja ja monipuolinen kierrätyspalvelu takaa asiakkaillemme huolettoman tavan toimia liuottimien parissa. Palveluihimme kuuluu keräyksen ja varastoinnin opastuksen ohella myös liuotinkertymien kartoitus asiakkaalle.

Likaiset liuotinerät uusiksi tuotteiksi

Kierrätyspalvelut Marttila

Otamme vastaan kaikki likaiset liuotinerät kaikkialta Suomesta. Voimme puhdistaa toimittamasi likaisen liuotinerän ja toimittaa sen takaisin sinulle, jolloin säästät hävittämis- ja hankintakustannuksissa. Jos et tarvitse heti uutta liuotinerää, otamme tavaran vastaan ja käytämme sen puhdistettuna omissa tuotteissamme.


Otamme vastaan myös käyttämättömiä liuotteita, jolloin voimme käyttää sen itse tai myydä eteenpäin tuotettta tarvitsevalle asiakkaalle. Kierrätyspalvelumme mahdollistaa asiakkaillemme huolivapaan liuottimien lähetyksen ja uusien tuotteiden vastaanoton, lisäten yrityksesi kustannustehokkuutta.

Tutustu lisää kierrätyspalveluihimme!

Koulutus ja konsultointi

Pitkä kokemuksemme liuottimien parissa antaa meille myös mahdollisuuden toimia myös asiantuntevana konsulttina ja kouluttajana liuotinalalla. Tarjoamme neuvontapalveluja ja turvallisuusneuvonantajapalveluja alaan liittyvissä asioissa. Lisäksi koulutamme ja konsultoimme liuottimien käsittelyyn ja käyttöön liittyvissä asioissa.

Kierrätyspalvelumme on tullut tunnetuksi luotettavuudestaan ja ekologisuudestaan, pyydä tarjous!